المحرر موضوع: هل يمكنني اخذ الجنسيه بعد الزواج من تركيه  (زيارة 251 مرات)

0 الأعضاء و 1 ضيف يشاهدون هذا الموضوع.

Mahmoud 1992

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • مشاركة: 530
  • Karma: +0/-0
    • مشاهدة الملف الشخصي

- الزواج من تركية : وده الحقيقة لا ينصح بيه لمشاكله المتوقعة , خاصة لو كنت عامل حسابك هيكون جواز مؤقت وده طبعا حرام شرعا
- الإقامة في تركيا خمس سنين , وديه اللي عايزين نتكلم فيها
المشكلة ان تركيا عاملة تحجيم شوية في موضوع الإقامة 5 سنين , يعني بيقولو ان لازم الإقامة تكون مش سياحة ولا دراسة , معني كدة ان اللي معاه إقامة سياحي ( زي اغلبنا ) او إقامة طالب مش هياخد الجنسية ولو اقام 50 سنة
من أنواع الإقامات اللي بتدي الجنسية : إقامة العمل او المستثمر , وديه برضه صعبة جدا ومش سهلة